Ondernemers spreekuur

Geen idee hoe de beste ondernemers aan de top zijn gekomen?

De beste ondernemers hebben alles tot in de puntjes geregeld om topprestaties te leveren. Zij hebben met andere woorden optimale randvoorwaarden gecreëerd. Route ICR helpt jouw organisatie met online educatie, advies en ondersteuning om hetzelfde te doen.

Wij laten je graag zien hoe je met een stevige basis onder het groeiproces van je bedrijf meer focus creëert. Door een betere focus realiseer je meer grip op toekomstige omzet en kosten, en niet onbelangrijk ook op je cash flow. 

Iedere donderdagochtend tussen 9 en 12 zijn ondernemers van harte welkom om aan te schuiven bij Paul Joore. Zij hebben dan de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend te sparren, vragen te stellen of samen naar oplossingen te zoeken voor problemen in hun bedrijf. 

Eind vorige eeuw legt Paul Joore een sterke basis voor zijn zakelijke carrière bij de accountantstak van Arthur Andersen. Aansluitend is hij in allerlei (interim) management rollen actief in het bedrijfsleven, bij zowel beursgenoteerde als MKB bedrijven. Hierbij heeft hij zich ontwikkeld tot groei coach voor het MKB én trainer on the job. Groeien staat hierbij voor beter én groter worden. Daarnaast is Paul initiatiefnemer van Route ICR en schreef hij het verfrissende ondernemersboek ‘Succesvol groeien doe je zo!’.

Aanmelden Ondernemers Spreekuur

Wij vragen geen vergoeding voor het spreekuur. Je bent van harte welkom!

Locatie Route ICR ondernemers spreekuur:
Route ICR
Talent Square 13
5038 LX Tilburg

Vul hieronder je gegevens in zodat Paul een afspraak met je kan maken.


Gratis testen

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden


Heb je al een account? Inloggen

Route ICR (voluit: Route InControlRating) traint, coacht en ondersteunt je op de uitdagende weg van beter én groter worden als organisatie. Als online groeikompas en groeiprocesbegeleider met direct toepasbare kennis, inspirerend advies én ruimte om alles gestructureerd vast te leggen,  in 1 online omgeving. Via het Groeikompas streef je naar ICR 1. Je haalt het maximale uit je organisatie, gaat zeer doelgericht van A naar B en stimuleert het groeiproces om beter en groter te worden optimaal. Met de laagste score ICR 5 geldt het tegenovergestelde.

GRATIS TESTEN