Route ICR Clinic ‘Groei als ondernemer én bedrijf’

Iedere dag een beetje beter is wat ons betreft absolute noodzaak om je groeiambities waar te maken.

Met Route ICR heb je de alles-in-één oplossing voor allerhande problemen die je dagelijks tegenkomt in het groeiproces van je bedrijf. Want Route ICR helpt je 24/7 om te groeien als ondernemer én bedrijf.

In deze clinic laten we je zien hoe je met Route ICR het groeiproces van je bedrijf in goede banen leidt. Zo leg je de basis om intern beter te communiceren, verwachtingen beter te managen en daardoor tot een betere teamprestatie te komen.

Aanmelden voor onze Route ICR clinic ‘Groei als ondernemer én bedrijf’ kan door een e-mail te sturen aan vic@incontrolrating.com. Wij nemen dan direct contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Werken aan je bedrijf en tegelijkertijd de productiviteit opvoeren. Dat kan met online houvast en ondersteuning door Route ICR. Business development in een nieuw jasje. Route ICR helpt met structuur en focus zodat je het maximale uit je organisatie haalt: groei je als ondernemer, team en organisatie.


Gratis testen

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden


Heb je al een account? Inloggen

Route ICR (voluit: Route InControlRating) traint, coacht en ondersteunt je op de uitdagende weg van beter én groter worden als organisatie. Als online groeikompas en groeiprocesbegeleider met direct toepasbare kennis, inspirerend advies én ruimte om alles gestructureerd vast te leggen,  in 1 online omgeving. Via het Groeikompas streef je naar ICR 1. Je haalt het maximale uit je organisatie, gaat zeer doelgericht van A naar B en stimuleert het groeiproces om beter en groter te worden optimaal. Met de laagste score ICR 5 geldt het tegenovergestelde.

GRATIS TESTEN