Route ICR helpt je met focus, focus en nog eens focus.

Ben jij tevreden over hoe jouw organisatie van A naar B gaat? Of kan het allemaal wel wat sneller? Voor béter ondernemen volg je Route ICR.

Iedereen is gebaat bij structuur en iedereen die een topprestatie wil leveren heeft focus nodig. Van directiekamer tot werkvloer. Ook als je weinig medewerkers hebt, heb je meer kans op succes als je een strategie volgt. Met de Route ICR App heb je alle kennis en begeleiding in huis om dat in de praktijk te brengen. Dit leidt direct tot betere prestaties.

Met Route ICR staan de neuzen dezelfde kant op en ga je als organisatie sneller van A naar B. Want werken met Route ICR zorgt voor focus, van missie & visie tot en met uitvoering op de werkvloer. Een soort levend ondernemingsplan en gericht op je gehéle organisatie. Zo is alles tot in de puntjes geregeld en haal je alles uit je organisatie wat erin zit, met als resultaat: altijd focus, hogere omzet, lagere kosten en snellere groei.

Ondernemen is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen.

Ambitieuze MKB bedrijven, instellingen en overheden kunnen eigenlijk niet zonder Route ICR. Open een proefaccount en je ziet snel waarom. Overigens bieden wij ook opleidingsmogelijkheden om jouw organisatie, met Route ICR als houvast, van praktische handvatten te voorzien. Zodat je er direct de vruchten van plukt.

Twijfel je of heb je vragen, bel of mail ons dan gerust. Je mag ook altijd rechtstreeks contact opnemen met onze oprichter Paul Joore via 06 54 65 08 78 of pauljoore@incontrolrating.com. Want ook al bieden we een online doe-het-zelf applicatie, persoonlijk contact vinden wij nog steeds enorm waardevol. En uit ervaring weten we dat er ondernemers en organisaties zijn die graag op locatie door ons op weg worden geholpen met Route ICR. Laat het ons weten, want dat doen wij uiteraard meer dan graag!

Simpel ondernemen vraagt allereerst om structuur en focus.


Activeer nu je gratis proefaccount!

Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden
Nu activeren


Heb je al een account? Inloggen