Organisaties presteren beter met de Route ICR doe-het-zelf coaching App.

Het is onze ervaring dat goed ondernemerschap sterk wordt onderschat. Vandaar onze Cruijffiaanse slogan: “Ondernemen is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen.” Niet de ‘waan van de dag’ moet regeren, maar organisaties moeten zelf het stuur stevig in handen hebben.

Een coach zou je kunnen helpen om prestaties te verbeteren, maar nog beter is een doe-het-zelf coaching oplossing. Want je moet het uiteindelijk toch allemaal zelf doen, samen met je team. Daarom ontwikkelden wij de online Route ICR doe-het-zelf coaching App. Onze App helpt je met structuur en focus, zodat je het maximale uit je organisatie haalt én je als organisatie zeer doelgericht van A naar B gaat.

Open een gratis proefaccount en maak ook van jouw organisatie een geoliede machine!

Lees meer

Want iedereen is gebaat bij structuur en iedereen die een topprestatie wil leveren heeft focus nodig. Van directiekamer tot werkvloer. Ook als je weinig medewerkers hebt, betekent dit dat je meer kans hebt op succes als je een strategie volgt. Met de Route ICR doe-het-zelf coaching App heb je alle kennis en begeleiding in huis om dat in de praktijk te brengen. Je zult merken dat je direct betere prestaties boekt, alleen al doordat je bewust bezig bent met het creëren van focus. Structureel werken met Route ICR leidt tot hogere omzet, lagere kosten en snellere groei. Waar een wil is, is een weg en met de juiste hulp kun je meer zélf dan je denkt!

Met Route ICR staan de neuzen dezelfde kant op en ga je als organisatie sneller van A naar B. Dat komt omdat werken met Route ICR zorgt voor focus, van missie & visie tot en met uitvoerende processen. Je kunt het zien als een soort allesomvattend en levend ondernemingsplan. Gericht op je gehéle organisatie dus, om te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Ambitieuze MKB bedrijven, instellingen en overheden kunnen eigenlijk niet zonder Route ICR. Overigens bieden wij ook opleidingsmogelijkheden om jouw organisatie, met Route ICR als houvast, van praktische handvatten te voorzien. Zodat je er direct de vruchten van plukt.

Twijfel je of heb je vragen, bel of mail ons dan gerust. Je mag ook altijd rechtstreeks contact opnemen met onze oprichter Paul Joore via 06 54 65 08 78 of pauljoore@incontrolrating.com. Want ook al bieden we een online doe-het-zelf applicatie, persoonlijk contact vinden ook wij nog steeds enorm waardevol.

Bovendien weten wij uit ervaring dat een vliegende start met Route ICR erg wordt gewaardeerd. Een beetje hulp van onze kant zorgt er voor dat je team sneller door kan pakken: learning on the job met Route ICR als houvast. Dus neem vooral even contact met ons op, want wij doen niets liever dan jouw organisatie vooruit helpen. Voor béter ondernemen volg je Route ICR!

Ondernemen is simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel ondernemen.

– Paul Joore, founder Route ICR


Activeer nu je gratis proefaccount!





Door op 'Nu activeren' te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden


Heb je al een account? Inloggen